Adoptă o familie

Există atâta de multă familii nevoiașe, copii care trăiesc în sărăcie și nu au suficientă hrană. Din fericire există și foarte mulți oameni cu suflet mare care vor să ajute comunitatea în care trăiesc.

Oferind sprijin material oamenilor care au nevoie, oferim în același timp speranță, bucurie și ajutăm familiile nevoiașe să își schimbe viață.

Ne dorim ca sprijinul să nu fie făcut numai ocazional, la marile sărbători din an, ci pe termen lung.

Puteți sponzoriza o familie ca un grup sau individual.

Ca un grup ne adunăm 20-30 de persoane, donăm o suma de bani lunar ( 20- 30 de lei), iar banii adunați sunt folosiți pentru a le cumpără mâncare sau ce are nevoie familia în cauza.

Ne dorim ca persoanele care vor face parte din acest proiect să stabilească, dacă este posibil, o relație specială cu cei «adoptați». Cu alte cuvinte, ne dorim ca ajutorul să se nu se limiteze doar la alimente, îmbrăcăminte ori rechizite școlare, ci și la menținerea, pe cât posibil, a unei legături între «părinți» și «adoptați», care să permită și întâlniri cu scopul de a purta discuții constructive, de a le da sfaturi.

De asemenea ne dorim să ii ajutăm să își găsească un loc de muncă stabil, iar copiii să iși continue studiile.

Dacă doriți să luați parte din proiectul nostru vă așteptăm să ne contactați pe pagină de FB sau la adresa de e-mail: contact@academiamamicilor.com.

Coordonator proiect: Carmen StanciuIoana Tamas

Voluntari: Gabriela Cigan, Andreea Maria RussAlina Hotea, Carmen Negut

Print Friendly, PDF & Email