Conferințe

Academia Mămicilor din Timișoara în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială (UVT) și Asociația Inițiativă în Educație, organizează conferința ”Bullying-ul: un pericol real!”, susținută de dna. psih. Laura Jacan., în data de 5 noiembrie 2018, de la ora 18:00.

 

Conferința se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii.

Numărul de locuri este limitat!

Pentru a vă rezerva un loc este necesară completarea formularului de înscrieri:

Notă informativă privind colectarea datelor cu caracter personal:

Organizatorul acestui eveniment este Academia Mămicilor din Timișoara. Prin completarea acestui formular, vă dați acordul ca datele dumneavoastră de contact să fie colectate și stocate de organizatorul acestui eveniment, conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679. Datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest formular (nume, prenume, e-mail, localitate, telefon) sunt colectate pentru a vă ține la curent cu evoluția proiectelor Academia Mămicilor din Timișoara. Datele vor fi stocate pentru o perioadă de 12 luni. Aveți dreptul de a retrage consimțământul, dreptul de a solicita accesul la aceste date, ștergerea sau restricționarea prelucrării precum și dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Evenimentul este gratuit, iar participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru sprijinirea activităților educaționale și sociale organizate de Academia Mămicilor.

Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789.958
E-mail: contact@academiamamicilor.com
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn

 

Print Friendly, PDF & Email