Campania de donare de sânge “IMPLICĂ -TE ȘI SCHIMBĂ DESTINE” pentru copiii de la spitalul Louis Țurcanu Timisoara -Octombrie

Asociaţia „Academia Mămicilor din Timișoara” – Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte, continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”. Astfel, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, vă chemăm să donați sânge, în 26 octombrie 2018, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul “Louis Ţurcanu” Timişoara.

Cine salvează viaţa unui om, salvează lumea întreagă”.Thomas Keneally

În 26 octombrie, românii sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, numit Sâmedru în tradiţia populară, tu poţi începe ziua cu curaj şi dorinţa de a salva viaţa copilaşilor care şi-au pierdut încrederea şi zâmbetul.

Campanie donare sange

Ei nu ştiu să se mai bucure de momentele frumoase ale copilăriei, dar prin tine, prin el, prin ea, prin mine … putem încerca să le salvăm, viaţa, să le readucem copilaria copiilor internaţi la secţia de hemato-oncolologie, viață care atârnă de o punguţă de sânge.

De aceea vă aşteptăm la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timişoara în data de 26 octombrie, cu răbdare şi cu zâmbete, să continuăm proiectul „Implică-te şi schimbă destine” şi împreună să reuşim să strângem cât mai multe pungi de sînge, să aducem speranţă şi să schimbăm destine.

Nu uita: “Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate.” – Albert Einstein

Pentru a nu se aștepta mult, şi a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să completați formularul de înscriere, iar la sediul să urmăriţi rollup-ul Academiei Mămicilor din Timişoara unde veţi fi asteptaţi cu zâmbete şi mulţumiri.

Va rugăm să citiți condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a putea participa la campania de donare sânge Condiții participare

IMPORTANT: Persoanele care au fost în utimele 28 de zile în Grecia, Italia, Austria, Serbia si Ungaria nu pot dona sânge din cauza riscului de a transmite virusul West Nilles (boală transmisă de țânțari pentru care perioada de incubație este de 28 zile) .

Tabel ore disponibile

* casuta verde - disponibil

* casuta rosie - indisponibil

08:0008:1508:3008:45
09:0009:1509:3009:45
10:0010:1510:3010:45
11:0011:1511:3011:45
12:0012:1512:3012:45

Locația : Centrul Regional de Transfuzie Sanguină – Strada Martir Marius Ciopec nr.1 Timişoara
Voluntarii Asociaţiei Academia Mămicilor din Timișoara
e-mail:contact@academiamamicilor.com

Organizatori:

 

Print Friendly, PDF & Email