Conferința luni decembrie “Voluntariatul – ingredient în rețeta fericirii”

”Poate ai auzit despre studiile ştiinţifice de dată recentă care arată că există o diferenţă între empatie şi compasiune şi că voluntariatul şi actele de binefacere îţi pot aduce fericire. Dar ştii care este motivul pentru care binefacerea îi face pe oameni mai fericiţi? Şi mai important: ştii cum să îţi organizezi actele de binefacere şi să îţi utilizezi empatia şi compasiunea pentru a crea mai multă fericire pentru tine însuţi şi pentru cei din jur? Ştii care sunt circumstanţele în care empatia şi binefacerea devin dăunătoare? Hai la conferinţă ca să afli şi să înveţi câteva exerciţii de creştere a fericirii pe care poţi apoi să le duci acasă sau oriunde doreşti! ” (Mirela Oprea)

Mirela Oprea – este licențiată în psihologie și științele educației și are un doctorat în dezvoltare internațională. Timp de 20 de ani ea a lucrat în domeniul dezvoltării sociale, în România și la nivel global. A condus echipe care au implementat proiecte în valoare de milioane de EUR în peste 10 țări. Consilier și antrenor pentru cei cu obiective mari și mici, ea este promotoare în România a conceptului de Dream Management.

În decembrie am sărbătorit și promovat voluntariatul, activitate pe care AMT o sărbătorește zilnic din pasiune și prin implicare.

Conferința ”Voluntariatul – ingredient în rețeta fericirii”,a fost susținută de dr. Mirela Oprea care aduce un plus de valoare evenimentelor organizate de AMT.