Conferința lunii

Asociația Academia Mamicilor din Timisoara (AMT) în parteneriat cu Departamentul Asistență Socială din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Asociația Inițiativă în Educație (InEdu) organizează conferința “Copiii au nevoie să fie văzuți și auziți”, susţinută de conf. dr. Venera Bucur și lect. dr. Carmen Stanciu.

Conferința se adresează tuturor părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii.

Într-o societate în care adulții sunt suprasolicitați cu activitățile aferente locurilor de muncă (indiferent că vorbim de părinți sau cadre didactice), riscăm să nu ne mai vedem și auzim copiii, să treacă cei mai importanți ani ai lor, ani în care au cea mai mare nevoie de prezența noastră a adulților.

Informațiile transmise în cadrul conferinței își propun să aducă un plus de conștientizare și informare astfel încât să reușim să ne vedem și auzim copiii.

Conf. dr. Venera Bucur este cadru didactic la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, Departamentul Asistenta Sociala, medic de profesie (de peste 20 de ani) cu preocupări în bunăstarea copilului, implicată în diverse proiecte sociale alături de organizații non-guvernamentale cum ar fi: SCOP, SALVAȚI COPIII, ACADEMIA MĂMICILOR, PENTRU FIECARE COPIL O FAMILIE. Autoare si coautoare a numeroase cărți, respectiv capitole de carte, articole în reviste de specialitate pe tema educației pentru sănătate, dezvoltării copilului și serviciilor socio-medicale, participant în cadrul unui număr semnificativ de proiecte de cercetare, formare și dezvoltare a rețelei de asistență medicală comunitară.

Lect. univ. dr. Carmen Stanciu este doctor in sociologie (2009) și cadru didactic universitar în cadrul Departamentului de Asistență Socială, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara. În prezent, domeniile de studiu, cercetare și aplicații practice ale dnei Carmen Stanciu sunt educația parentală, educația socială și dezvoltarea personală, fiind fondatoarea și președinta Asociației Academia Mămicilor din Timișoara. Cu o experiență de peste 15 ani în mediul educațional universitar și asistența socială, a publicat o serie de lucrări științifice la nivel național și internațional, a participat la numeroase conferințe și congrese în domeniul educației și asistenței sociale, fiind membru activ în cadrul mai multor ONG-uri care promovează educația și asistența socială.

Numărul de locuri este limitat!

Pentru a vă rezerva un loc este necesară completarea formularului de înscrieri:

Notă informativă privind colectarea datelor cu caracter personal:

Organizatorul acestui eveniment este Academia Mămicilor din Timișoara. Prin completarea acestui formular, vă dați acordul ca datele dumneavoastră de contact să fie colectate și stocate de organizatorul acestui eveniment, conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679. Datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest formular (nume, prenume, e-mail, localitate, telefon) sunt colectate pentru a vă ține la curent cu evoluția proiectelor Academia Mămicilor din Timișoara. Datele vor fi stocate pentru o perioadă de 12 luni. Aveți dreptul de a retrage consimțământul, dreptul de a solicita accesul la aceste date, ștergerea sau restricționarea prelucrării precum și dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Doriți să fiți informat despre viitoarele evenimente organizate de Academia Mămicilor Timișoara?
DaNu

Evenimentul este gratuit, iar participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru sprijinirea activităților educaționale și sociale organizate de Academia Mămicilor.

Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789.958
E-mail: contact@academiamamicilor.com
Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/368984267214774/