Conferința lunii

Academia Mămicilor din Timișoara vă invită în 17 ianuarie 2019, începând cu ora 18, la conferința cu titlul ”Filosofia Montessori. Despre educație și viață”, susținută de prof. Daniela Crainic și prof. Marina Ebel.

”În cadrul conferinței dorim să oferim o viziune generală asupra principiilor specifice care guvernează educaţia preşcolară Montessori.” (prof. Daniela Crainic; prof. Marina Ebel.)

Numărul de locuri este limitat!

Pentru a vă rezerva un loc este necesară completarea formularului de înscrieri:

Notă informativă privind colectarea datelor cu caracter personal:

Organizatorul acestui eveniment este Academia Mămicilor din Timișoara. Prin completarea acestui formular, vă dați acordul ca datele dumneavoastră de contact să fie colectate și stocate de organizatorul acestui eveniment, conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679. Datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest formular (nume, prenume, e-mail, localitate, telefon) sunt colectate pentru a vă ține la curent cu evoluția proiectelor Academia Mămicilor din Timișoara. Datele vor fi stocate pentru o perioadă de 12 luni. Aveți dreptul de a retrage consimțământul, dreptul de a solicita accesul la aceste date, ștergerea sau restricționarea prelucrării precum și dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Doriți să fiți informat despre viitoarele evenimente organizate de Academia Mămicilor Timișoara?
DaNu

Evenimentul este gratuit, iar participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru sprijinirea activităților educaționale și sociale organizate de Academia Mămicilor.

Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789.958
E-mail: contact@academiamamicilor.com
Eveniment Facebook: