Conferința lunii decembrie “Voluntariatul – ingredient în rețeta fericirii”

Poate ai auzit despre studiile ştiinţifice de dată recentă care arată că există o diferenţă între empatie şi compasiune şi că voluntariatul şi actele de binefacere îţi pot aduce fericire. Dar ştii care este motivul pentru care binefacerea îi face pe oameni mai fericiţi? Şi mai important: ştii cum să îţi organizezi actele de binefacere şi să îţi utilizezi empatia şi compasiunea pentru a crea mai multă fericire pentru tine însuţi şi pentru cei din jur? Ştii care sunt circumstanţele în care empatia şi binefacerea devin dăunătoare? Hai la conferinţă ca să afli şi să înveţi câteva exerciţii de creştere a fericirii pe care poţi apoi să le duci acasă sau oriunde doreşti!

Numărul de locuri este limitat!

Pentru a vă rezerva un loc este necesară completarea formularului de înscrieri:

Notă informativă privind colectarea datelor cu caracter personal:

Organizatorul acestui eveniment este Academia Mămicilor din Timișoara. Prin completarea acestui formular, vă dați acordul ca datele dumneavoastră de contact să fie colectate și stocate de organizatorul acestui eveniment, conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679. Datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest formular (nume, prenume, e-mail, localitate, telefon) sunt colectate pentru a vă ține la curent cu evoluția proiectelor Academia Mămicilor din Timișoara. Datele vor fi stocate pentru o perioadă de 12 luni. Aveți dreptul de a retrage consimțământul, dreptul de a solicita accesul la aceste date, ștergerea sau restricționarea prelucrării precum și dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Evenimentul este gratuit, iar participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru sprijinirea activităților educaționale și sociale organizate de Academia Mămicilor.

Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789.958
E-mail: contact@academiamamicilor.com
Eveniment Facebook: