Donează-ți ziua de naștere!

Gabriela, a ales să își sărbătorească ziua de naștere alături de Academia Mămicilor din Timișoara:

“Știți cum se spune: DAR din DAR se face RAI. Astfel, prin proiectul “Adoptă o famile”, apelez la sprijinul vostru.

Așadar, în 2 iunie împlinesc frumoasa vârstă de 45 de ani și mi-am propus să mobilizez neamurile, prietenii, amicii, colegii, vecinii și alte persoane cu poftă de a face bine și “să-mi donez ziua de naștere”, cu speranța că vom strânge o parte din fondurile necesare pentru Daniel și familia lui, care trece printr-o grea încercare.

ACUM are nevoie de NOI, și prin această “aniversare” să-i oferim șansa la viață”.

 

 

Daniel, un băiețel de 8 ani, a ajuns în iunie 2013 la spital în Timișoara. A fost diagnosticat cu hidronefroză bilaterală, partea dreaptă gradul IV, iar partea stângă gradul III.
În 5 iulie 2013 a fost operat, i s-au scos ureterele la piele. În timpul în care au fost ureterele la piele, gradul de hidronefroză s-a redus până la I-II.

În data de 28 iunie 2016 s-a realizat operația de reimplantare a ureterelor la vezică. În 3 noiembrie a fost internat din nou și atunci și-au dat seama că ceva nu este în ordine, deoarece gradul de hidronefroză a ajuns la III și a fost trimis la Cluj la scintigrafie, apoi la București la radiografie.

În anul 2017 a fost trimis la o clinică particulară în Cluj. Acolo a fost văzut de medici și au decis că problema ar fi vezica urinară, care a dus la hidronefroză, și nu ureterele. Familiei i s-a spus, în urma radiografiilor, că singura șansă să rămână în stadiul în care este acum este ca Daniel să fie văzut și operat de un medic urolog pediatru de la o clinică din Budapesta, Ungaria.

 

Contul în care puteți dona, cu mențiunea“Pentru Daniel” este:

RO62BPOS36010919953RON02 / Bancpost Sucursala Timis
Asociația Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil – Părinte (CASCICOP)
Cod fiscal: 33102961

 

Lasa un comentariu:

*E-mailul tau nu va fi publicat

5 × 5 =