Vrei să devii voluntar?

Voluntariatul este nobil și îți prelungește viața. De ce? Pentru că ești plătit cu ZÂMBETE.

Motto:
„Nu contează cât daruiestim ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” – Maica Tereza
„Nu ești bun de nimic, dacă ești bun doar pentru tine.” – Voltaire
„Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” – Dalai Lama
„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiți.” – Blaise Pascal

Ce este Voluntariatul ?

“Voluntariatul este activitatea desfășurată din proprie inițiativa, prin care o persoană fizică își oferă timpul, talentele si energia în sprijinul altora fără o recompensă de natură financiară.” – dex

Voluntariatul este acea activitate care vine din suflet pentru un suflet, acea activitate de la care nu aștepți plăți materiale, ci doar zâmbete, voluntariatul te învață să muncești necondiționat pentru că nu te aștepți la răsplată. Este o muncă făcută din suflet, ceri de la cel ce are și dai la cel ce nu are.

De ce să fi VOLUNTAR?

Dacă vrei o schimbare trebuie să acționezi. Dacă te implici și nu ai așteptări doar de la cei din jur, activitățile de voluntariat îți dau posibilitatea să produci schimbări și să faci bine din suflet pentru suflet.

Ce avantaje vei avea ca voluntar?

Vei lucra în echipă, îți înfrunți frica și devi mai încrezător și responsabil, capeți experiență pentru o viitoare profesie, înțelegi problemele comunității în care trăiești, îți dezvolți abilitățile de leadership, înveți să apreciezi lucrurile pe care le ai și să te bucuri de mărunțișuri, îți setezi obiective mai realiste în viață, obți abilități de comunicare și relaționare socială care îți vor fi utile în viitori în viață de zi cu zi dar și în cea profesională, îți formezi prieteni noi care au același scop în viață, îți crește stimă de sine și te vei simți util societăți, iar intr-un CV activitatea de voluntariat este considerată de angajatori experiență profesională.

Cum vei fi plătit?

Prin ZÂMBETE.

Dacă doriți să luați parte la proiectele noastre vă așteptăm să ne contactați pe pagină de Facebook sau la adresa de e-mail: contact@academiamamicilor.com.

echipa_AMT